Rólunk
Kosár0
Cégünk - telephelyünk - galéria

Cégünk 2003 - ban alakult magyar magánszemélyek részvételével.

Kezdetben tevékenységünk rendezvénybútorok bérbeadására korlátázodott.

Az elmúlt 20 év során  a felmerülő igényeknek megfelelően bővítettük kinálatunkat textíliák, spandex huzatok, rendezvény és party sátrak majd éttermi eszközök kölcsönzésével míg kialakult a jelenlegi portfóliónk.

Eszközállományunkat minden évben fejlesztjük, bővítjük a piaci elvárások figyelembevételével..

Telephelyünk Perbálon található, szolgáltatásunkat azonban az ország egész területén végezzük.

A megrendelt eszközöket kiszállítjuk a rendezvény helszínére, valamint a megrendelő elképzeléseinek megfelelően telepítjük azokat, természetesen a visszaszállításról is gondoskodunk.

Visszatérő partnereinknek lehetőséget biztosítunk a saját teherautóval történő szállításra is, ebben az esetben segítséget tudunk nyújtani a kézi illetve targoncával történő felrakodásra.

Telephelyünk 7050m2 -es, ahol 1300 m2 új építésű és 940 m2 felújított raktárcsarnok található valamint 175 m2 irodaépület.

Saját gépjármű parkkal rendelkezünk, ami nagy fokú rugalmasságot biztosít megrendelőink számára.

Pillanatnyilag 14 haszonjárműből áll a flottánkamellyel bármilyen felmerülő szállítási feladatot el tudunk látni. (3,5t furgontól a 18t teherautóig)

Állandó munkatársaink száma 20 fő. Saját munkatársainkon kívül megbízható, kipróbált alvállalkozók segítik munkánkat a szezonalitásból fakadó munkacsúcsok idején.

Csapatunk tagjai  több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a rendezvényszervezés és kivitelezés területén. Cégünk 2022-ben közel 2000 rendezvény sikeréhez járult hozzá!

Várjuk megtisztelő érdeklődését!

 A B'rent Kft csapata

 

 

 

 

Egyszerre 20 000 embert tudunk leültetni
Egyszerre 5 000 fő részére tudunk éttermi eszközt biztosítani
Előző évben közel 2500 rendezvényen voltunk jelen